First Sailing DEC   (year2553/2010)

 

   'Hobie One' Sailing in Thailand ( Ved Pattaya ),

            Royal Varuna Yacht Club    (Click pic's to enlarge)

IMG_0927.JPG

SWS 02a_small

SWS 06a_small

 

 

 

Ken Jensen, Sr_small

Bo & Neel_small

Image12a_small

 

It got windy so we came under Jib only. Actually they send out a rescue-vessel to see   if we needed assistance, which we did not - but thank You Anyway !

 

La-iad og jeg sejlede 4,5nm over til færgehavnen Nah Ban på Koh Lahn hvortil vi kom med færgen engang vi var på 'Hard Tien' på Vestkysten, som vi faktisk sejlede til i FEB med 'Hoby One' da over 4 tim. i svag vind og strøm; brugte så det sted som base til 5 dages sejlads derfra - altså da!

*

 

 

 

IMG_0882.JPG

………………………. >>>>>

The starting Hut, viewed NW, with signals and a compressor horn that nearly blows your hat, ears and socks off(a big advantage though - Uncle Al style - no socks worn here)

IMG_0929.JPG

 

 

 

 

View towards Koh Lahn from  

the Royal Varuna Y.C.'s Cafe

 

 

 

 

 

 

IMG_0912.JPG

IMG_0922.JPG

IMG_0925.JPG

 

 

'Hobie One' being made ready

Launching

Getting those old, wobbly legs aboard

 

 

 

 

Koh Lahn

 

Det var BIDEVIND derover og det er ikke rigtig noget for La-iad at styre i - lidt for 'tricky' i den lille potte af en jolle!  Ca. 5 - 6 m/sek og  godt en time tog det, og så lå vi i havnen hos fiskerne lidt nord for færgebroen. De var meget hjælpsomme for det var helt utroligt slimet glat fra sandet i vandet og op over klippestykkerne. Fiskeren med den lidt STORE kone re-fortøjede da vandet sank. Tidevandet er meget mærk-

bart her, op ell. ned, med ell. imod! Slig hjælpsomhed må jo belønnes, men det holdt lidt hårdt, så jeg måtte be La-iad si: "Du er fisker jeg er fisker, og nu vil jeg gerne si tak for din gode hjælp".  Hundrede Thai-penge er ca. 20 kr., men selvsagt meget mere her!

IMG_1381.JPG

IMG_1380.JPG

IMG_1383.JPG

Lunch in Nah Ban

'Nah Ban ferry-harbour with Pattaya to the East on the main land'  

 

IMG_1384.JPG

IMG_1385.JPG

IMG_1386.JPG

'Hobie One' among some fishing boats in Nah Ban harbour

Helping fisherman and 'strong' wife by his boat

Tie-up adjustment of 'Hobie One' by fisherman due low tide water

 

 

Efter frokost på hjemturen styrede hun hele vejen og var nok lidt skeptisk!!  Den har kun eet knækspant og tendens til at skære enten mod luv eller læ i bølger og rask sejlads, og det var nu blevet ca. 8 - 9 m/sek, lidt agten for tværs, så der skulle jobbes med rorpinden! Hun klarede det fint med et par 'Uha-og-Uha-da-da' men klarede det absolut hele vejen, og DET har ikke mange damer nerver til, for den 'frikadelle' er levende på 'stege-panden'! Hvis hun slipper, eller glipper med, roret så ligger vi der! Men vandet er jo varm og mob'en i en vandtæt plastikboks, og så synes sejlene godt. Endvidere er det en nærmest ren Racing Club så de er vant til bjærgningsar-bejde, for kapsejlere er jo ofte ikke søfolk !

 

Med W-hils Ken, W1348"Maitken"